The Imagineering Suite

The Imagineering Suite is een studio die ik gebouwd heb aan huis waarin op projectbasis werk voor een brede klantengroep. In deze studio produceer ik werk variërend van bedrijfsvideos tot websites en logo’s voor ZZP’ers tot albums voor muzikanten en bands. Mijn hoofdvakgebieden zijn geluid, beeld en webdesign, maar ik ben ook geregeld actief in meerdere van deze disciplines tegelijk. Deze studio biedt mij mijn eigen creatieve ruimte om te maken wat ik wil, maar dus ook de mogelijkheid om dat met anderen te delen.

Kijk voor meer informatie eens op:
https://www.thesuite.nl
(Website is engelstalig)


Dreamwalkers Inc

Ik ben actief als frontman, zanger, componist, tekstschrijver en bandleider van symfonische progressieve metal band Dreamwalkers Inc. Deze 8-koppige band maakt diverse, intense muziek die zowel door de metal liefhebbers als de open minded muziekkenner te waarderen is. We hebben op podia gespeeld in binnen- en buitenland en onze muziek en liveshow wordt zowel door fans als recensenten goed ontvangen.

Kijk voor meer informatie eens op:
https://www.dreamwalkersinc.com
(Website is engelstalig)


Layered Reality Productions

Als oprichter en hoofdpersoon achter non-profit platenlabel Layered Reality Productions ben ik actief als organisator, algemeen & creatief directeur en als promoter van opkomende artiesten en bands. Dit label brengt muziek uit van progressieve, symfonische en avant-garde metal artiesten en bands. Onder dit label wordt wereldwijd muziek uitgegeven en verkocht en worden evenementen georganiseerd om deze bands verder te helpen.

Daarnaast hoort bij mijn werkzaamheden ook een stuk coaching en begeleiding van deze bands om hun muziek naar een hoger plan te brengen. Layered Reality Productions ontstond als een plaats waar ik mijn eigen muziek kon uitgeven, maar heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een label met een plaats in de internationale muziekscene die staat voor eigenzinnige uitgaven.

Kijk voor meer informatie eens op:
https://www.layered-reality.com
(Website is engelstalig)