Wie ben ik?

Mijn naam is Tom de Wit. Ik ben een geboren en getogen Amersfoorter. Al jaren ben ik actief als creatief ondernemer, componist, uitvoerend muzikant, labelbaas, audio en video producent & studio eigenaar.

Ik ben op dit moment creatief actief in meerdere rollen, zoals:

– componist (Voor externe cliënten en voor eigen muziek die uitgebracht wordt onder de naam TDW)
– uitvoerend muzikant op het podium (zanger/frontman van progressieve metalband Dreamwalkers Inc)
– producent (in eigen studio The Imagineering Suite)
– labelbaas (Layered Reality Productions)
– organisator van evenementen (meerdere door de jaren heen)

In al deze rollen heb ik de nodige werkervaring opgedaan met de jaren. De kennis die daarmee gepaard is gegaan, wil ik graag delen en gebruiken om anderen te helpen.

Mede door de omgang met de uitdagingen in mijn eigen leven op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, heb ik een eigenzinnige kijk op het leven ontwikkeld, die mij helpt in mijn creatieve zijn. Ik geloof in dingen aanpakken en uitproberen om ervan te leren. Door uitdagingen aan te gaan en aan te pakken met een open houding en met de durf om ook fouten te maken als die zich voordoen, geloof ik erin dat een persoon zichzelf creatief echt naar een nieuw niveau kan brengen. Vanuit deze basisvisie wil ik mensen proberen vooruit te helpen in hun eigen ontwikkeling.

Door mijn ervaringen als componist, uitvoerend muzikant, schrijver, producent, organisator en ondernemer, kan ik mijzelf verplaatsen in meerdere standpunten en posities. Dat in combinatie met mijn inlevingsvermogen is altijd mijn kracht geweest en dat is ook het hoofdingrediënt in mijn werk als coach.